Open Jeugdwerk

Het doel van het Open Jeugdwerk (OJW) is het verzorgen van een goede gezellige zaterdagvond voor jongeren vanaf 14 jaar. Deze avonden worden in de eerste plaats georganiseerd voor jongeren van de Hervormde Gemeenten van Zuilichem en Gameren.

Vanaf begin september tot eind juni wordt op zaterdagavond om de week een avond georganiseerd. Er zijn verschillende activiteiten zoals een dropping, schaatsen, strandwandeling, enz.

Ook zijn er avonden met discussie, komt er een spreker met een thema, draaien we een film of houden we een sing-inn! Op deze avonden willen we van elkaar leren en horen wat God tegen ons te zeggen heeft. Over onze avonden wordt je via de kerkbode en de website van ojw-zuilichem-gameren geïnformeerd. Welkom.

Het OJW is geen vereniging waarvan je lid kunt worden. Het is open, dat wil dus zeggen dat alle jeugd vanaf 14 jaar welkom is. Je bent welkom, of je nu alleen komt of met een groep. Het OJW is zeker iets voor jou! Kom gewoon een keer binnenlopen en neem je vrienden en vriendinnen mee.

Voor informatie kun je contact opnemen met ons, aarzel niet en bel of mail gewoon.

Anthonet Baijense
T: 06 – 19 895 49
E: anthonet@gmail.com

Jan Anton van den Bogerd
T: 06 – 23 957 728
E: ajvdbogerd@filternet.nl

Erik-Jan Koenen
T: 06 – 16 178 073
E: koenen-e@hotmail.com